Monday, July 12, 2010

CERKAS



Buku ini adalah cetakan terhad. Di dalamnya ada satu cerpen pendek gua, sebagai penampilan pertama dalam sebuah buku. Sinaganaga yang tidak tersentuh emosi dan perasaannya ketika menonton Lagenda Budak Setan pun menitik ayer mata bila baca cerpen gua, ha ha (serius, ini bukan strategi pemasaran berkeyakinan tinggi gaya Rozmey semata-mata. Ini betul-betul).

Untungnya juga, sekiranya anda membeli buku ini, pada tahun 2024 nanti, bila gua menang hadiah nobel, ia akan jadi koleksi rare yang boleh dijual berkali-kali ganda daripada harga asal. Pelaburan yang lebih menguntungkan daripada pemasaran pelbagai tingkat yang rumit.

Beli direct dari gua, nanti gua bagi hadiah percuma, amacam? Dan dengan cara ini juga, anda membantu orang miskin yang memerlukan kerana 100% keuntungan daripada jualan akan disalurkan kepada beliau. Sila e-mail kepada mukhsen_xatyahoodotcom.

Terima Kaseh dan salam mesra.

10 comments:

the sastraboy said...

macam mana nak beli terus dari brader?

bagi detail sikit. nak jugak rasa apa sinaganaga rasa.

aha!

mukhsen_x said...

ha ha, itu cakap besar strategi pemasaran.

hujung bulan ni siap cetak. Nanti dah dapat aku punya copy, aku post. bagi la alamat rumah kat gua, send kat
mukhsen_x@yahoo

the sastraboy said...

okeh2. ngam2. hehe. dah sampai, habaq mai terus! haha. pertukaran akan berlaku. haha.

rasa berapa rm nya buku ni?

senang nak bajet. haha.

:D

mukhsen_x said...

RM15.

Hadiah percuma, gua tulis satu puisi kat dalam buku tu, amacam? puisi simpanan gua yang tak keluar kat blog la. Setiap buku dengan puisi yang berbeza la. Kalu nak aku conteng la kat page kosong memana. Boleh?

JHaZKiTaRo said...

salam.. blog hopping.. kalau mau baca ttg Malta & other countries, jemput lompat ke blog hamba.. :)

the sastraboy said...

nak2!!!!!!!!

tapi satu je?

bagi aa lebih2 bro. haha!

tulis kat page yg surpriiissse!

haha!

sinaganaga said...

menitik air mata gua.

sastraboy said...

brader. hehe. tengs buku dah sampai, nanti saya byr k. dah rebiu pun. (:

http://expresisastra.blogspot.com/2010/08/repakas-c3rk45-cerkas.html

fadli akiti said...

tahniah! bro!

shinichi kudo said...

nk freee...